kenu2

Accommodation

Natura Hill Zebegény

www.naturahill.hu

Natura_Hill_ZebegenyÖkológiai szemléletű birtokunk a Dunakanyar talán legszebb részén, a festői szépségű Zebegény volt szőlőhegyén helyezkedik el a Duna fölött, a Börzsöny kapujában.  Vendégünkként páratlan kilátás mellett pihenhetsz, és élvezheted a friss levegőn séfünk mesterfogásait.

Natura Hill minden szegletét a fenntarthatóság figyelembevételével terveztünk, és úgy alakítottuk ki, hogy értékes élményekkel gazdagodva, feltöltődve búcsúzzunk tőled, hogy aztán újra üdvözölhessünk mihamarabb!

A Natura Hill Vendégházban nyolc prémium lakószobát alakítottunk ki. Mindegyikük pont annyira más, hogy megtalálhasd köztük az ízlésednek leginkább megfelelőt, de egyaránt visszaköszön bennük birtokunk megnyugtató hangulata és erős kötődésünk a természethez.

 

Napraforgó Apartman

www.zebegenyiapartmanok.hu

napraforgo apartmanZebegény legszebb helyén, központban, közvetlen Duna parton, körpanorámával, patinás műemlék utcában vagyunk megtalálhatók.

A Napraforgó Apartmanházunkban 3 db apartmant rendeztünk be – korszerű és igényes bútorzattal. Mediterrán teraszunkról csodálhatja a festői szépségű dunakanyari naplementéket, vagy akár a közvetlen Duna partján fürdőzhet. Apartmanjainkban összesen 16 főt tudunk elhelyezni, de szívesen fogadunk 2 főt is. A ház télen nyáron üzemel.

 

 

Zebegényi erdei sátortábor

www.erdeihazak.hu

SatortaborSátortáborunk Zebegény településen a Gründli réten található.

A csendes, gyönyörű erdei környezetben a régi úttörőtábor helyén most két modern, felújított épület várja a kirándulókat, táborozókat. Az eredeti régi kőépület teljesen megújult, zuhanyzókkal felszerelt vizesblokk biztosítja a komfortérzetet, új konyha és tárolóhelység épült és tereprendezés is történt, a sátorhelyek minél jobb kialakítása és elhelyezése érdekében.

Sátorbérlési lehetőség, vezetett kirándulások, éjszakai túra és vadles biztosítja az aktív kikapcsolódásra vágyók élménydús elfoglaltságát.

Családok, baráti társaságok hétvégi és nyári kikapcsolódásának helyszíneként és iskolák táborhelyeként is kiválóan megállja a helyét.