Hungaroman

Nevezési információk

Online nevezés:
A HUNGAROMAN rendezvényre csak online lehet nevezni. Helyszíni nevezésre nincs lehetőség.

Nevezési határidő:
hamarosan

A nevezési díj tartalmaz :

  • részvételt a rendezvényen
  • frissítés a pályán
  • étel-ital ellátást a befutó után
  • bográcsgulyást
  • útvonal térképet
  • finisher pólót
  • befutóérem

Nevezési díjak

2-fős csapat 

  • J

A megadott árak bruttó árak. A fenti nevezési díjak a megadott határidőkig történő befizetés esetén érvényesek! A nevezési díj beérkezésének határideje a nevezéstől számított 2 munkanap. Ennek lejárta után a  nevezések (a pénzügyileg nem rendezett nevezések) törlődnek.  Ezt követően csak új nevezés az adott napon érvényes feltételek mellett adható le. A verseny rendezői szervezési okok miatt a résztvevők számát korlátozzák.

Fizetés:
A nevezési díj befizetése átutalással lehetséges a Proathlon Bt bankszámlájára (Raiffeisen Bank: 12010374-00146880-00100006).

Az átutalásnál a versenyző(k) nevét, és a nevezési visszaigazolásban elküldött kódot adja meg a közleményben.

A nevezési díj befizetéséről a versenyzők minden esetben számlát kapnak. Amennyiben a számlázási név és cím eltérő, úgy kérjük a nevezési lapon a számlázási adatokat előre feltüntetni. A számla kiállítása után módosításra nincs lehetőség!

Visszamondás:
A nevezési díj 70%-át visszafizetjük, abban az esetben ha 30 nappal a verseny előtt emailben a versenyző lemondja indulását. Június 15. után lemondásokat már nem tudunk fogadni.  Az indulási jogok NEM átruházhatók más versenyzőkre! A csapatok a nevezés után maximum 50%-ban változtathatják összetételüket, azaz 1 embert cserélhetnek, amit a rendezőknek legkésőbb 1 héttel a rendezvény előtt írásban (emailben) kell jelezni.

Rajtszám felvétel:
A rajtszám felvételt mindenkinek személyesen kell intéznie, fényképes igazolvánnyal. A versenyen mindenki saját felelősségére vesz részt. A helyszíni regisztráció során kötelező kitölteni egy felelősségvállalási nyilatkozatot, melyben a versenyző kijelenti, hogy egészségileg alkalmas és edzettségi szintje alapján felkészült a versenyzésre.  Ezt egy orvosi igazolással kell igazolni, mely sportversenyzésre alkalmas állapotról szól vagy valamelyik Sportszövetség által kiállított versenylicenccel. A versenyen bekövetkezett esetleges baleset, sérülés és egészségkárosodás esetén a verseny rendezőivel szemben kártérítéssel nem él.